Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Om 1.000 ideér - en idé kan altid videreudvikles og forbedres ...

Kender du det, at man husker at have set noget, som man skal bruge, men ikke lige kan huske hvor? Idéen med en hjemmeside med > 1.000 idéer er opstået en helt almindelig søndag i november 2006, hvor der blev surfet på nettet - uden jeg fandt det, jeg søgte...

Hjemmeside 1000ideer samler private idéer/tips/opskrifter, som folk ønsker at dele med andre ... og helt gratis. Hjemmesiden er således tænkt som en udveksling af kreative idéer. Vi spørger også folk om lov til at bruge ideer fra private hjemmesider og blogs - dette vil fremgå af ideen. Der kan derfor være links, der henviser til andre hjemmesider/blogs, som desværre er beskadiget. Dette kan ikke undgås, fordi jeg ikke får besked, hvis indholdet fx. er flyttet eller siden nedlagt. Jeg tjekker nemlig IKKE alle link løbende - det vil simpelthen tage for meget tid.

Opskrifter og billeder her fra hjemmesiden, UDEN der udtrykkeligt henvises til www.1000ideer.dk må ikke finde sted, og opskrifter/billeder må ikke bruges kommercielt uden mit skriftlige samtykke jvf. loven om ophavsret (se evt. loven om ophavsret)

God fornøjelse!
Lena Storm, Jyllinge
Januar 2020
Powered by Ajour CMS