Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Hæklet hårspænde

Kategori: Accessories
DK.09.05.004
Hæklet hårspænde

Se større billede

Der skal bruges et hårspænde og garnrester. Det hårdspænde, som der er anvendt her har en flade til montering på 1 cm x 9,5 cm. Selve monteringen sker på et stykke pap der er lidt større end monterings-flade fx 2 cm x 10,5 cm., eller den størrelse man ønsker. Først hækles der et firkantet stykke, der er ca 3,5 cm x 13 cm., eller den størrelse, som man ønsker. Firkanten skal være så stor, så når man monterer, kan enderne på den lange side nå sammen, og dermed sys sammen på bagsiden. Dette monteres på pappet, som limes fast på hårspændet, ligesom det sys fast i enderne. Nu hækles der nogle blomster, som man kan lide, og disse sys fast. Vi har syet perler ovenpå blomsterne.


 


Blomst:
Når der laves begyndelsesløkken, skal der være rigeligt med garn i enden, da det er den ende man hækler med, og ikke med selve garnnøglen. Baggrunden for dette er, at man skal kunne stramme det hele sammen til slut, så der ikke bliver et hul i midten.


1. række: Lav en løkke som om du skal til at slå masker op, nu hækles der 10 fm direkte ned i løkken. Slut af med en km i først maske.
2. række: Med ny farve hækles: *4 lm, i næste m, 1, db. stg., 1 stgm, 1 fm., 1 km i næste m*, - gentag fra * til * i alt 5 gange. Se evt. diagram - klik på billedet og det forstørres.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS