Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Fleecetæppe med hæklet kant II

Kategori: Håndarbejde - hækling
DK.08.10.043
Fleecetæppe med hæklet kant II

Se større billede

Der skal bruges et fleecetæppe, som har en forsyet kant med stikkesting - men mindre at man selv har tid til at sy en. Se evt. billede nr. 2, hvor man ser tæppets forsyede kant. Der er brugt 1 nøgle strømpegran (+ 20 m af et nøgle nr 2) og hæklenål nr. 3. Mønsteret er deleligt med 9, og der hækles rundt dvs. arbejdet vendes IKKE. Da der jo hækles omkring et tæppe, betyder det ikke så meget om antallet er deleligt med 9 som mønsteret. Man justerer bare med nogle fm mere eller mindre i slutningen af rækken. Dette skal man selvfølgelig justere for i selve mønsteret. Rundt i den syede kant hækles fm. Der er hæklet 2 fm imellem hver stikketing i den forsyede kant. Saml med 1 km., 1 lm.
1 række: 1 fm i hver af de næste 8 lm. *6 lm, 1 fm i hver af de næste 9 lm* gentag fra * til * rækken ud. Saml med en km., 
2. række: Spring 1 fm over fra forrige rækkes 9 m, 1 fm hver af de næste 7 fm fra forrige række, spring 1 fm over (den sidste af forrige rækkes 9 fm), *1 fm i loopet/ringen fra forrige række (de 6 lm), 3 lm der samles med en km i første lm (= picot), 1 fm i loopet/ringen* - gentag fra * til * så der er i alt 3 blade, herefter 1 fm i loopet/ringen. Række 2 gentages., og hele række afsluttes med en km. i første fm fra forrige række, bryd garnet og luk af. Hæft ender.
Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS