Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Madlavning med bål sparer el

Kategori: Haven
dk.22.01.09.001
Madlavning med bål sparer el

Se større billede

Se større billede
Udendørs køkken under åben himlen med tag på, som kan benytte i alle slags vejr.
I starten har jeg genbrugt et gammelt rådyr-foderhus. Jeg skaffede mig brugte gryder og pander i en genbrugsbutik, som kun skal bruges i grill.

Uge efter byggede min mand ved huset, større og højere, hvor jeg nu kan stå og tilberede vores aftensmad. Når træet på taget er tørt, kommer der tagpap og tagrende på.
Indtil videre har jeg lagt flamingorør, så jeg ikke får regn fra taget.

Jeg har aldrig haft interesse for grill, kun grillen i brug en gang med barnebarnet. Nu er det alvor og nyt skal læres. Nu har prøve at lave frikadeller, flæskesteg og æggekage, og faktisk er det nemmere end jeg troede. Koge ris, pasta, og kartofler eller suppe og meget anden vil jeg også prøver af - så længe elprisen er høj. På den måde kan jeg bidrage og spare på vores udgifter ved at udnytte grillen.
Jeg er nok ikke alene med at finde løsninger i det situation, som vi alle er i nu

Håber ovenstående og billederne fortæller sig selv.

Bilfælge bruger jeg, så flammerne ikke bliver for høje, og dermed giver den varme. Især når man koger kartofler og lignende, er det nemt stille gryden ovenpå fælgen.

Martha
Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS