Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Sang foldet som skjorte – mange muligheder

Kategori: Fest - div.
dk.15.10.027
Sang foldet som skjorte – mange muligheder

Se større billede

Denne ide er nem at få til at passe til forskellige lejligheder, fordi man kan printe forskellige udtryk på skjortens forside. Her er den lavet til et 25-års jubilæum.

Se også foto. Tag et A4 papir, fold de 2 lange sider ind mod midten. Fold en kant forneden på papiret på ca. 3 cm. bagud (så flappen er på bagsiden). Tag nu fat i den øverste del af papriet, og fold den ned, således at den øverste kant af papiret flugter med bagsidens foldedes øverst kant (se foto). Sørg for at den foldede kant bliver ”god” i foldningen, dvs. køre over den ekstra gang med fingeren. Fold den ud igen. Det øverste stykke af papiret indtil foldningen skal nu foldes ud til kraven. Tag fat i siderne og fold kanterne ud til siderne således at der er ca. 1 cm. ned til foldningen der ikke bliver foldet. Fold nu nederst på papiret ved at tage i hver siden af hjørnerne og fold dem sammen så de rammer sammen i hjørnerne foran. Fold nu papiret sammen på midten der hvor du ”forstærkende” foldningen. Vend papiret om. Nu skal du bare have skjortens øverste kant ind under de yderste af flipperne.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS