Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Hæklet sweater med korte ærmer str. S

Kategori: Håndarbejde - hækling
dk.15.08.001
Hæklet sweater med korte ærmer str. S

Se større billede

Se større billede
Korte ærmer gør at vintersweateren ikke bliver alt for varm. Denne sweater er hæklet oppefra og ned og hele længden er ca. 53 cm. Der er anvendt 250 gr. Alpaca fra drops og hæklenål nummer 3. Den er hæklet i muslingen mønster – se billeder for beskrivelse.

Gratis hækleopskrift:

Man begynder med skuldrene ved at slå 42 lm op starte mønsteret i 5 m fra nålen. Hækl 8 omgang. Gentag skulder nr. 2 og når denne skulder er ens med den første, slås 41 lm op mellem de 2 skuldre. Nu forstætter over alle maskerne indtil ærmegabet måler ca. 20 cm. Lav bagsiden på samme måde. Jeg har valgt at fortsætte ved at hækle for og bagstykke sammen så man hækler rundt i alt 33 cm. Man kan også hækle hver for sig og så sy sammen. Luk af og hæft ender og sy eller hækl skuldersømmen sammen.
Ærmer: I ærmegabet hækles fm i alt 80 fm, og der fortsættes i mønsteret rundt. Under ærmerne tages ind på hver omgang, ved at undlade et mønster (musling). Fortsæt med at tage ind indtil ærmet måler ca. 9 cm. Tjek lige om ærmehullet passer til din arm – her kan nemt ændres efter smag ved at tage mere eller mindre ind.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS