Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Sofapude med enkel snoning – strikket

Kategori: Håndarbejde - strik
dk.14.04.021
Sofapude med enkel snoning – strikket

Hvis man laver forskellige for og bagstykke på strikket puder, er det nemt at ændre looket i sofaen, stolen mm. Her er der strikket en enkelt snoning. Garnet er fra Landlus og hedder Corni, da det er lavet ud af majs, og er købt på udsagt til kr. 10. Monteringspuden der skal anvendes måler 40 x 40 cm. Pinde nummer 4.

Gratis strikkeopskrift:
Slå 80 m op på pind nr. 4 og strik
1. P: 34 ret, 2 vr, 10 ret, 2 vr, 34 ret.
2. P. 34 vr, 2 ret, 10 vr, 2 ret, 34 ret.
Fortsæt med disse 2 pind idet laves en snoning over de midterste 10 m (sæt 5 m på en hjælpepind foran arb. strik de næste m ret, strik maskerne på hjælpepinden ret) med 6 pinde imellem. Når arb. måler ca. 40 cm lukkes løst af. Husk at strække arb. lidt når de 40 cm. måles ud da strikket giver sig og det ser pænere ud hvis der er en vis stramhed over puden end det modsatte – at det er for løst. Strik en side mere – enten på samme måde eller med et andet mønster. Nu strikkes en side mere enten på samme måde eller med et andet mønster. Sy de 3 sider sammen ret mod ret, og vend pudebetrækket om på retten, stop monteringspuden ind og sy den nederste kant eller hækl sammen idet dette giver ”en rå lukning” (det sidste har jeg gjort, for så er det nemt at pille op, hvis puden skal vaskes).

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS