Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Pulsvarmere – hæklede

Kategori: Håndarbejde - hækling
dk.14.04.015
Pulsvarmere – hæklede

Det varmer faktisk med et par pulsvarmere, og de er også nemme at lave. Pulsvarmeren her er str. s men er nemme at lave større. Her er der anvendt et nøgle Rustik fra Netto og hæklenål nummer 4.

Gratis hækleopskrift:
Der startes med håndleddet. Slå 22 lm op og hækl 20 stg. dvs. de første 2 lm = 1 m. Fortsæt i stg, idet der kun stikkes i bageste løkke. Hækl i alt 15 rækker. Nu skal delen om hånden hækles og den hækles rund på den den anden ved dvs. man folder på midten og hækler en række fm i kanten – i alt 28 fm., saml med en km. Fortsæt med ”krebsemønster” på følgende måde *1 fm, spring 1 lm over og hækl 5 stg. i næste m* - fortsæt fra * til * og der er nu 7 burer. Saml rækken med en km.
Nu hækles krebsemønsteret forskudt således at der i fm fra forrige række hækles de 5 stg. og i toppen af forrige rækkes hækles fm.
Hækl 9 rækker krebsemønster.
Sy håndleddet sammen og hæft ender.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS