Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Køb ”snyde-roser” til din kæreste/ægtefælde

Kategori: Romantiske Ideer
dk.13.13.10.006
Køb ”snyde-roser” til din kæreste/ægtefælde

Det kan være svært, at blive ved med at finde på romantiske ideer til sin kæreste/ægtefælde, og derfor har Martin skrevet en hel bog med 100 romantiske ideer. Bogen kan købes på hjemmesiden Romantikkeren, og 1000ideer har fået lov til at gengive et par stykker. Du finder stadig andre gratis romantiske ideer under hele kategorien "Romantiske ideer".

En ide går helt enkelt ud på, at man skal købe en buket flotte roser hos ens lokale blomsterforhandler eller i det lokale supermarked, hvis man gerne vil spare lidt. Når man har købt buketten, køber man også en falsk rose, som man putter ind midt i buketten af roser, så ens kæreste/ægtefælde ikke umiddelbart kan se den. Til slut skriver man et kort, hvor man skriver: ”Når disse roser er visnet, vil min kærlighed til dig forsvinde med dem, så pas godt på dem”. Det sjove (eller modige) er selvfølgeligt, at den falske rose ikke visner og derfor forsvinder kærligheden heller aldrig. En sød lille ide og tanke…

Udover at man kan købe bogen med romantiske ideer, så findes der faktisk flere gratis romantiske ideer til specielt Valentine - se dem her. Og her kan man også tilmelde sig en service, der minder en om Valentinsdag.
Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS