Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Strikkede pulsvarmere

Kategori: Håndarbejde - strik
dk.13.08.011
Strikkede pulsvarmere

Se større billede

Min svigerinde Cathérine bor i Luxembourg, og da hun var i Danmark på ferie, var hun i gang med et par pulsvarmere. Jeg har luret opskriften af, så jeg kan få lavet et par selv. Der går et enkelt nøgle Noro garn (Silk Garden) til og strømpepinde nr. 4½ + en hjælpepind til snoningen. Derud over kan der evt. hækles en femininkant rundt om, og vil man det, skal man bruge en hæklenål 3½ eller 4 (strikkefastheden fik jeg ikke målt).

Der er 3 snoninger på oversiden af pulsvarmer og disse er strikket over 21 m. De øvrige 11 m strikkes glat. De diagram for mønster.

Gratis strikkeopskrift:
Slå 32 masker op på strømpepindene dvs. 8 m på hver pind. Strik rib 1 r,1 vr i alt ca. 3½ cm.
Fortsæt i mønsteret over de 21 m + 11 m glat indtil arbejdet måler ca. 19 cm. strik rib 1 r, 1 vr. 3 ½ cm. luk af og hæft ender.

Hvis du vil have en hæklet kant da start med at hækle 1 omg. fm og lav herefter en kant. Det kan fx være picot eller som her *1 fm, i næste m hækles 4 stg,* - gentag fra * til *.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS