Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Underholdning til fest – tip en 12’er om hædersgæsten

Kategori: Fest - div.
dk.12.05.012
Underholdning til fest – tip en 12’er om hædersgæsten

Se større billede

Jeg var til konfirmation, hvor der var en sjov underholdningsaktivitet. På en relativ stor gren, var der hængt tipskuponer op. Udgangspunktet for valg af gren som tema var egentlig, at konfirmanden i sin tid i dåbsgave havde fået et lille træ til haven fra dem der havde lavet underholdningen. Nu var træet blevet så stort, kunne man se på grenens størrelse (som stammede fra et helt andet træ).
Hver gæst fik en tipskupon, og skulle så gætte hvad udfaldet var af spørgsmålene. Når alle gæste havde udfyldt begyndte aktiviteten. FX hvilen cola kunne konfirmanden bedst lide? Så kom der 3 glas med 3 forskellige colamærker, hvorefter konfirmanden skulle udpege, hvilken han bedst kunne lide. Så var der spørgsmålet om, hvor mange armbøjninger han kunne tage, og på samme vis skulle han demonstrere antallet. Klik på billedet, for andre spørgsmål til inspiration for en tipskupon.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS