Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Hæklet halstørklæde med blondebort

Kategori: Håndarbejde - hækling
DK.07.05.006
Hæklet halstørklæde med blondebort

Materiale: 3 nøgler mohair/akryl i 3 forskellige lyserøde farver samt hæklenål nr. 5.


Slå det antal luftmasker op som du ønsker, at længden skal være. Hækl stangmasker. Eksemplaret her har ca. 270 luftmasker, svarer til en længde på ca. 205 cm.
Med en ene farve hækles så mange omgange stangmasker, som der er garn til, eller det antal som du ønsker. I dette eksempel er der hæklet henholdsvis 9 rækker og 7 rækker. Bredden er ca. 18 cm.


Blondebort;
1. række: 3 fastmasker   (fm) *5 luftmasker (lm), spring 3 masker over og hækl 3 fm*. Gentag fra * til * og slut med 5 lm, og en kædemaske i første maske.
2. række: 2 lm, spring 2 fm over, 1 fm i efterfølgende fm, *9 dobbelte stangmasker om den efterfølgende luftmaskebue (minder om en musling), 1 fm i den midterste af de 3 fm*. Gentag fra * til * og slut med 9 dobbelte stangmasker og 1 fm, samt en kæde maske i første maske, træk tråden igennem som afslutning.


1000ideer-design 


Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS