Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Pakkekalender - ølkalender

Kategori: Jul
DK.10.02.003
Pakkekalender - ølkalender

Det er blevet mere og mere populært at drikke øl fra mikrobryggerier eller andre specialøl. Man kan nogle steder købe en allerede samlet ølkalender til ølentutiasten, men det er nemt at lave en selv. De fleste dagligvareforretninger har et pænt udvalg, og der er heller ikke så langt imellem specialforretningerne mere. Der er de ofte gode til at vejlede i øltyper, hvis man selv er på bar bund.
Man kan godt bruge 2 måske 3 af nogle af øllerne, så skal man bare sørge for, at de er fordelt i løbet af måneden, så ølentutiasten ikke får to ens i træk. Når man har fundet 24 øl og en kasse med plads til 24 flasker, skal der laves kræmmerhuse af grønt karton. De skal vendes ned over flaskerne, så de kommer til at ligne juletræer. Åbningen skal derfor være stor nok til at gå ned over en flaske, så øllen er skjult.
Man skal herefter bruge to stjerner pr. træ – hvis man ikke vil lave dem selv, kan man bruge guldstjerne-klistermærker i stedet. Tallene fra 1-24 skrives på stjernerne – enten kun på halvdelen, så der kun står numre på den ene side af den færdige stjerne, eller man kan skrive på alle stjerne, hvert nummer to gange, så man kan læse numrene fra begge sider. Stjerne limes herefter sammen to og to med en lille smule af en juletræspids imellem. Træerne kan nu bruges som de er, eller man kan pynte videre, så de bliver mere juletræsagtige. Men hvis vi skal være ærlige er mere pynt nok mest for kreatørens fornøjelse en modtagerens værdsættelse.Når man dækker øllerne med træerne, kan man selvfølgelig sætte numrene i rækkefølge, men jeg synes, at det er sjovere at blande dem lidt rundt, så ølentutiasten skal lede efter dagens øl.
Line 

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS