Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Pakkekalender - når man er flyttet hjemmefra

Kategori: Jul
DK.10.02.001
Pakkekalender - når man er flyttet hjemmefra

Jeg fik ikke pakkekalender men adventsgaver som barn. Først da jeg flyttede hjemmefra, begyndte min mor at lave pakkekalender til mig, og jeg tror faktisk, at det vækker mere glæde nu, end det ville have gjort, da jeg var barn.
Pakkerne er en blanding af praktiske og sjove ting; nogle år har 1. december-gaven været et kalenderlys, mens 24. december-gaven altid er en flaske af en af mine yndlingsvine fx. Asti eller Kirsbærvin. Ind imellem der får jeg så alt fra marcipansnitter, suppe på dåse, julepynt, the, kleenex, et quickskrabelod, chokolade, strømper – og det praktiske er lige så godt som det sjove, for min mor har selvfølgelig valgt ting, hun ved, at jeg altid kan bruge.
For at undgå at stresse rundt efter gaverne i sidste øjeblik, og for ikke at skulle betale alle gaver på én gang, begynder hun at samle ting sammen tidligt – prisen på julekalender løber jo altid op, selv med meget billige gaver, og så skal man altså også lige finde på 24 gaver. Så min mor begynder allerede i løbet af sommeren at købe ting ind, fx. når nogle af de praktiske ting er på tilbud. Når kalenderen så skal samles, er det nemt at spæde op med slik-ting til de gaver, der mangler.
Min mor har også lavet pakkekalender til min mormor de seneste år, og der har fx. Nisseøl, som vakte stor glæde.
Line 
Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS