Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Invitation til brunch – thepose-look

Kategori: Fest - Invitationer
DK.09.02.013
Invitation til brunch – thepose-look

Her skal du bruge en printer, der kan tage kopier eller scanne. Afhængig af hvor god du er til at anvende programmet, kan du enten scanne eller printe billederne ud af teposerne. Teksten tilføjes senere. 
Ved kopi: Tag et alm. A4 ark og lim poserne op, som du syntes, at det skal se ud og som er velegnede til at printe ud på – og husk plads til tekst. Lav det antal kopier af brevpapiret som du skal bruge. Du kan vælge at skrive invitationen i hånden eller skrive ud på Pc’en. Hvis du skriver på Pc’en skal du printe ud på de kopier med teposerne, som du lige har taget. Det kan drille lidt med hvordan papiret skal lægges ind i printerne – se brugsvejledningen eller prøv dig frem. Hvis du har en scannefunktion, kan du også scanne billederne ind, og så overfører billederne til det dokument, som du skriver invitationen i.     
Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS