Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Kuvertlagner syet af almindelige lagner

Kategori: Håndarbejde - syning
DK.07.12.001
Kuvertlagner syet af almindelige lagner

Nu er det in med kuvertlagner, og hvorfor ikke genbruge de lagner man allerede har ved at sy dem om?


Tag mål af topmadrassen som lagnet skal passe til f.eks. 90 x 200 læg 2 cm til i hver side for at det passer med topmadrassens høje kant eller hvis man syr af nye lagner, husk at tag højde for at lagnerne krymper.


Læg madrassen oven på lagnet marker med kridt ombukket eller det der kommer til at være på bagsiden (se billeder). Forlæng stregerne så der i hjørnet dannes en firkant. Slå en skrå streg med kridt fra lagnets hjørne til modsatte hjørne i firkanten. Nu har du en streg som du skal bruge til at optegne det skrå hjørne der skal klippes ud af lagnet. Brug en vinkelmåler eller noget hvormed du kan tegne et ret vinkel. Du skal bruge den skrå streg og tegne en linje vinkelret på denne streg. Nu har du hjørnet der skal klippes af. Klip og fold ind, men husk af folde efter de færdige mål. Syg sammen ret mod ret og zik-zak. Prøv på madressen og ret evt. til. Det er kun det første hjørne der er lidt besværligt.


Hjørnet kan bruges som skabelon til de øvrige hjørner. 

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS