Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Chokolademousse med overraskelse

Kategori: Køkkentips
DK.08.09.011
Chokolademousse med overraskelse

Læg en makron i bunden af portionsglasset, overhæld med 1 tsk. Portvin. Herefter fordeles chokolademoussen i glassene og desserten indeholder nu en lille overraskelse.


Opskrift på chokolademousse (4 personer)
125 gr. Bitter chokolade
2-3 spsk. Vand
4 ”æg” (dvs. henholdsvis pasteuriseret æggeblommer og æggehvider)
1 dl. Piskefløde
Chokolade + vand i en gryde og smelt ved svag varme indtil massen har en jævn konsistens. Tag gryden af varmen.
De pasteuriseret Æggeblommer røres i chokolademassen - et af gangen
De stiftpiskede hvider og flødeskummen vendes i.
Hæld moussen i portionsglassene og stil dem i køleskab i mindst én time. Pynt evt. med flødeskum eller ristede nøddeflager. 


 

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS