Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Slut med striber ved vinduespudsning

Kategori: Rengøring
DK.08.07.025
Slut med striber ved vinduespudsning

Brug følgende blanding: 1 tsk. opvaskemiddel eller shampoo pr. l. vand, og tilsæt 1 tsk. salmiakspiritus pr. 1 vand, hvis vinduerne er fedtede. Vandet skal være koldt, og det skal skiftes, så snart det ser beskidt ud.
Nu gælder det om, at vaske vinduerne hurtigt og grundigt, og man skal naturligvis have en vinduesskraber af en god kvalitet, samt en tør og ikke fnuggende bomuldsklud.
Sæb ruden grundigt ind med den beskrevne blanding – brug fx en svamp. Herefter startes med skraberen i øverste venstre hjørne, og der skrabes vandret over mod højre hjørne. Lige inden man når højre vindueshjørne, drejer man håndleddet, så skraberen kører ned, og man kører nu tilbage mod venstre forskudt, sådan at skraberen kører et par cm. over det, man lige har skrabet ovenover, dvs. man overlapper. På den måde fortsætter man i et hurtigt tempo, indtil man når ned i venstre hjørne. Herefter tørre man vinduerne af med en knastør bomuldsklud.


Og man kan sagtens pudse vinduet i solskin – hvis man bruger den beskrevet teknik overfor men især husker grundblandingen med det kolde vand og den hurtige teknik.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS