Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Taskesmykke af trækugler

Kategori: Andre Idéer
DK.08.06.002
Taskesmykke af trækugler

Giv den gamle taske et nyt look med taskesmykke. Her er det simpelthen alm. trækugler med hul, der er dekoreret med små stykker mønstret papir, som er limet fast på trækuglen. Der er afsluttet med at give kuglen en gang klar lak for at det kan holde til vind og vejr. Man kan også anvende papirgarn som man beklæder trækuglen med. Afslut igen med en gang lak. Herefter sættes  en filigran på en perlestilk, hvorefter kuglen og endnu en filigran. Nip af stilken så der er 8 mm. tilbage, og drej derefter et øje. Med en o-ring monteres et stykke kæde heri. Til slut samles alle vedhængene med en stor ring der monteres i en karabinlås.
Ideen stammer fra http://www.cchobby.dk/pages/inspiration.asp?ideaGuid=10776, hvor der også findes en trin for trin vejledning med billeder, der viser, hvor let det er at gå til – og alt materiale kan også købes her.  


Opskrift og billede er brugt med tillades fra Creative Company – www.cchobby.dk
 

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS