Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Hæklede bælte – blonde på tværs

Kategori: Håndarbejde - hækling
DK.08.04.047
Hæklede bælte – blonde på tværs

Se større billede

Hæklenål nr. 3 er anvendt, men hvis man ønsker en mere fast/løs bort går man 1 nr. op eller ned i hæklenål. Der er anvendt alm. blødt bomuldsgran nr. 8 for at kombinere blonden med det mere ”rå” look. Hvis man ønsker et mere romantisk look, bør man anvende merciseret bomuldsgarn evt. en mindre hæklenål. Blonden/borten er hæklet over 7 lm.
1. række: Hækl 4 stgm., idet der springes over de sidste 3 lm. ved nålen
2. Vend m. 6 lm, 1 stgm. i øverste vendemaske fra forrige række.
3. Vend m 3 lm., hækl derefter 1 stgm. i hver af de første 4 lm. Gentag 2. og 3. række hele tiden indtil bæltet har den længde som man ønsker. Der sluttes med en 2. række og et lige antal ”huller”.
4. Nu hækles selve blonden langs siden, dvs. man skal ikke vende, men der hækles direkte på langs af arbejdet. Hækl 2 lm, 1 fm om den sidste hæklede stgm. *3 lm, spring over rækken med stgm., 1 fm om stgm. på næste række (hullet)* - gentag fra * til * hele vejen rund om arbejdet.
5. Forsæt arb. Med at hækle 1 picot (3 lm., 1 fm i den 3. lm fra nålen) hele vejen rund. Stik skiftevis ned i henholdsvis lm.-buen og fm. fra forrige omg. – hele vejen rundt. Luk af og hæft ender.
Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS