Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Grydelapper i vaffelmønster

Kategori: Håndarbejde - hækling
dk.19.07.005
Grydelapper i vaffelmønster

Gode, tykke grydelapper får man med anvendelse af vaffelmønster. Her er brugt 2 nøgler bomuldsgarn, nr. 8 og hæklenål nr. 3. og en rest bomuldsgarn til en omgang ny farve i kanten.

Disse måler ca. 19 x 19 cm og er super nemme at lave større eller mindre og der er hæklet vaffelhækling og hæklenål nr. 3 (merceriseret bomuld fra drops)

Gratis hækleopskrift:
Slå 45 lm op + 2 lm til vend m.
1. omg. hækl stangmasker i alle lm vend med 2 lm (på hver omg.)
2. omg. * hækl 1 stangmasker, næste stangmaske hækles helt ned om stang m fra forrige række* gentag fra * til * rækken ud dvs. der startes og sluttes med 1 stgm.
Gentag omgang 2 til grydelappen er helt firmantet.

Hækl derefter en kant fm rund i det antal omgange, som du synets. I hjørnerne hæles 2 lm i mellem 2 stgm i hjørnet. Skifte farve efter første omgang 1 række, og næste række sort. Slut af med en strop ved at hækle 10 lm i hjørnet og en km i kantens begyndelsen. Hækle tilbage i stroppen med fm rund i kanten. Hæft ender.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS