Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Opvask på den skånsomme måde

Kategori: Rengøring
dk.19.05.004
Opvask på den skånsomme måde

Opvaskemetode med 4 liter koldt vand og 1 liter kogende sæbevand.
Håndopvask er bedre end maskinopvask. For det første fordi du skåner verden for endnu en opvaskemaskine. For det andet fordi du kan spare vand og sæbe.

Fremgangsmetoden er: kog 1 liter vand og tilsæt opvaskemiddel tilsvarende en snotklat. Ved at vandet er kogende rækker sæbens fedtopløselige effekt længere. Brug en opvaskebørste af mellemhård hårtype. Sæb alle de tilsmudsede ting ind. Start med de mest snavsede og slut af med de reneste. Når alle ting er sæbet ind i kogende sæbevand med børsten, tænder du for det kolde vand så lige præcis nok rindende til at du kan børste sæben af. Efterhånden som du får børstet sæben af sætter du stykke for stykke servicen på tørrestativet (du kan med større nøjsomhed bruge et viskestykke som afsætningsplads). Fyld øverste del af stativet først med glas. Dernæst tallerkner og til sidste bestik og gryder.

Selv tak. Og husk: nøjsomhed, mindre forbrug, undvær mere, smid mindre ud, køb intet nyt, hjælp din nabo og hav en ren intention.

For instruktion se Youtube.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS