Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Genanvendelse af nytårsraketstyrestænger

Kategori: Håndværkertips & tricks
dk.18.10.001
Genanvendelse af nytårsraketstyrestænger

Omkring nytår og især dagene lige efter ligger der rundt omkring styrestænger fra nedfaldne nytårsraketter. Det er faktisk trælister af god kvalitet, i mindre dimensioner end dem man kan købe i byggemarkeder og så er de gratis. De kan tilskæres, slibes, bejdses, lakeres og males til hobbyformål, reparationer el. bare bruges som blomsterpinde. Hvis det er det sidste man vil anvende dem til, så skal man huske at bejdse dem først. Ellers holder de ikke til kontakten med den fugtige jord. Jeg samler altid et par stykker op, så jeg har et lille lager.

På fotoet ses bagsiden af en gammel billederamme. Falsen på bagsiden var for bred til, at træpladen, som maleriet er malet på, kunne sidde fast. Derfor skar jeg fire stykker af en styrestang til, så de kunne limes ind i falsen. Derved er falsen blevet så smal, at den passer til træpladen.

Steffen Saabye’s Konservatorhusråd
Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS