Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Hæklet pudebetræk i fm og lm

Kategori: Håndarbejde - hækling
dk.16.09.012
Hæklet pudebetræk i fm og lm

Se større billede

Se større billede
Inspireret af et af mine mønstre fra de hæklede karklude, fik jeg lavet en sofapude. Den har forskellig farve på for og bagside, således at man kan variere looket. Der er anvendt 8 nøgler Alpaka fra Drops - der er nemlig hæklet med dobbelt garn (4 nøgler af hver grå nuance) og hæklenål nr. 4½.
Der er slået 100 lm op (til en pude på 70x60 cm), og hæklet mønster som er følgende 2 rækker:
1 række: 1 fm, * lm, spring en lm over og hækl 1 fm i næste m* - gentag fra * til * slut med 1 fm i sidste m og vend med 1 lm.
2 række: I første mellemrum hækles 1 fm, *1 lm, spring forrige rækkes fm over og hækl 1 fm i mellemrummet* - fortsæt fra * til *.

Når for-og bagstykke er færdige, har jeg hæklet dem sammen med krebsemasker, men man kan naturligvis og sy dem sammen. Det bliver lidt bøvlet uden lynlås og knapper, hvis puden skal vaskes, men jeg tænker, at til den tid har puden allerede fået et nyt betræk.

SE evt. den den hæklede karklud

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS