Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Afrimning af fryser

Kategori: Rengøring
dk.16.02.004
Afrimning af fryser

Hvis man skal afrime sin fryser, er det en god ide at gøre det en frostdag. Så kan man nemlig sætte sine frostvarer udenfor (hvis man har lejlighed med altan, have eller lign.). Jeg rimer min fryser af med kogende vand. Jeg lægger nogle håndklæder i bunden og sætter nogle skåle med kogende vand ind i fryseren. Lukker døren og lader det stå, så skifter jeg vandet ofte, fordi vandet jo bliver koldt. Jeg sørger for at tørre op hele tiden – evt. kommer jeg nogle aviser i bunden.

Har man ikke mulighed for at sætte frostvarerne udenfor, kan man evt. pakke dem ind i avispair og håndklæder og sætte det hele under en dyne. Har man en køletaske kan nogle af varerne også lægges ned i denne.

Jeg har hørt at nogen siger at man skader sin fryser, og det forstår jeg ikke fordi man slukker jo for strømmen og tørrer op. Dette har jeg lært af min mor og jeg har selv brugt det i ufattelig mange år. Har også hørt at nogen bruger en føntørrer – det har jeg ikke prøvet.
Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS