Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Pudebetræk af gammelt Dannebrog

Kategori: Håndarbejde - syning
dk.15.09.014
Pudebetræk af gammelt Dannebrog

Har I nogensinde oplevet, at jeres Dannebrog i haven eller i sommerhuset med tiden bliver slidt? Vi flyttede for nylig,, og derfor fik vi 2 Dannebrogs faner tilovers fra flagstangen.

Da jeg ikke bare er en, der smider tingene ud, uden at tænke over genbruget, ville jeg også gerne bruge dem til noget, så vi kom på den idé at bruge dem til en pude med hank, som kunne bruges i sommerhuset!

Klip fanen i strimler af ca. 90 cm og sy dem sammen på langs. Sy dem efterfølgende sammen som man ville med en almindelig pude... Vi tilføjede en hank for sjovs skyld, men det er jo valgfrit...

God fornøjelse med genbrugen

Ideen er udtænkt af Patreck og hans søster Michelle


OBS: På baggrund af en kommentar til ideen henvise til "Flagregler" - se her. Kort står der, at der ingen egentlige flaglove og -regler findes for, hvordan man bruger Dannebrog korrekt. Kun findes der nogle forordninger og cirkulærer vedrørende militære regler. Men der er efterhånden opstået en vis praksis og et "Flagreglement". Grundlæggende skal man ære og respektere Dannebrog. Se også Danmarks-samfundet lille bog om flagregler.


Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS