Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Konfirmation hjemme med telt og bordpynt mm.

Kategori: Fest - div.
DK.08.02.021
Konfirmation hjemme med telt og bordpynt mm.

Se større billede

Se større billede
Hvis man ønsker at holde konfirmationen hjemme kan man leje et telt til at stille i haven. Teltet blev leveret opstillet og der blev lagt gulv. Vi lejede alt hos et firma fra saltbøsser, service, borde, stole mv. Vores konfirmand valgte duge, servietter, skørt til buffeten. Dette købte vi samme sted.
 
Jeg valgte at blomsterne skulle være bonderoser. Jeg købte et par blokke oasis og lagde det i vand et par timer. Jeg skar blokkene i passende stykker ca. 4 x 4 cm. Og pakkede stykket ind i film på de 3 af siderne således at toppen var fri. Jeg skar stilken af blomsterne således at stilken kun var ca 2,5 cm lang, og stak stilken ned i oasisen. Der blev stillet 2 blomster ved siden af hinanden med passende afstand. Omkring de to blomster blev lagt afklippede efeuranker.


Konfirmanden ønskede ikke høje lysestager. Vi købte i stedet for runde og firkantede spejle. På disse spejle satte vi et højt lys i midten og 4 fyrfadslys rundt om (på de firkantede et i hvert hjørne) Vi havde købt nogle gennemsigtige grønne sten som blev drysset med let hånd mellem blomster og lys (også på spejlene).


For at få buffetbordet til at se lidt hyggelig ud havde vi taget en hård plastikkasse og pakket den ind i et stykke af dugen.
Da der var liljer på servietten havde vi klippet liljer ud af Lyserødt papir og  limet dem på buffeten.Vi valgte at købe et skørt til gavebordet og buffeten (der kan være mange ting under bordene uden at det kan ses.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS