Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Top-down sweater i rib – str. S

Kategori: Håndarbejde - strik
dk.14.11.005
Top-down sweater i rib – str. S

Se større billede

Endnu en top-down sweater men denne gang med en variation, fordi den er ribstrikket udover at garnet laver striber af sig selv. Der er anvendt 9 nøgler garn fra Lana Grossa Gracia og rundpind nr. 4½.

Gratis strikkeopskrift:
Det gennemgående mønster er *3 r, 1 vr.*, men derud over laves der snoninger i hver raglan. Snoningen laves over 6 m (med 2 vr. på hver side), og selve snoningen laves på hver 4 pind ved at sætte 3 m på en hjælpepind foran arb. og strikke 3 m, herefter strikke de 3 m på hjælpepinden. Slå 132 m op på rundpind nr. 4½ og strik følgende m
*2 vr, 6 r, 2 vr (snoning), 12 mønster, 2 vr, 6 r, 2 vr (snoning), 34 mønster* - gentag * - * en gang mere. Strik 3 omgange som maskerne viser. Nu tages der 1 m ud på hver 4. pind på hver side af de 2 vr. omkring snoningen, samtidigt laves snoningen. Strik de nye makser så de passer ind i ribmønsteret. På hver 4 pind vil der således tages 8 m ud totalt. Fortsæt med at tage ud på hver 4. pind (og lave snoningen) indtil der er i alt 268 m. Nu deles arb. i 3 stykker, Koppen er 168 m, og ærmerne hver 50 m. Under ærmerne og både på ”kropsdelen” og på begge ærmer slås 5 nye masker op og der fortsættes i rib indtil arb. har den ønskede længde for både krop (vi har valg 41 cm) og ærmer (44 cm). Sy de 5 m sammen under begge ærmer, hæft ender.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS