Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Vaskemaskine der lugter

Kategori: Rengøring
dk.14.07.008
Vaskemaskine der lugter

Genereelt er det en god ide er altid at lade skuffe og dør stå åben mellem vaskene, idet vandet, der står tilbage i masken, tørre ud. Derudover skal man tjekke om varmelegemet virker – man mærker simpelthen på lågen om den bliver varm, når tøj bliver vasket. Det handler om bakterier. Noget vaskepulver med enzymer slår bakterier ihjel, men uanset hvad, skal man over 60 grander for at slå svampesporer ihjel, og derfor er det en god ide at vaske håndklæder og undertøj ved min. 60 grader grader. Så op i graderne af og til når der vaskes, og det forebygger samtidigt den dårlige lugt. .
Hvis ”skaden” er sket, kan man køre maskinen på 90 grader med en opvasketabs og UDEN tøj. Vask også skuffen. Nogle skuffer kan tages ud – kan den ikke det så brug en blød opvaskebørste.
En anden mulighed er citronsyre. Kom 250 g i den tomme tromle, og så 60 graders vask - derefter renses filteret og så er maskinen fin(og lugtfri) igen.

Sidst men ikke mindst - bruger man for meget vaskepulver kan det sætte sig i gummi-listerne. Fjern det med knofedt og køre maskinen igennem uden tøj bagefter, evt. med citronsyre. Læs doseringen og skift evt,. mærke.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS