Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Sofapude med tern – strikket

Kategori: Håndarbejde - strik
dk.14.04.020
Sofapude med tern – strikket

Inspireret af Pia’ puder måtte jeg også strikke betræk til en sofapude. Garnet har jeg haft liggende længe og er købt til kr. 10 pr nøgle, og er lavet ud af majs – super blødt. Pinde nummer 4 og strikkefasthed 18 m glat = 10 cm. Passer til en pude der måler 40 x 40 cm.

Gratis strikkeopskrift:
Slå 80 m op på pind nummer 4 og strik *10 m ret og 10 m vrang* - gentag fra * til * i alt 10 rækker og strik modsat dvs. *10 vrang, 10 ret* gentag fra * til *. Når der er lavet 9 rækker med tern har man i alt 8 tern x 9 tern. Og der lukkes af. Nu strikkes en side mere enten på samme måde eller med et andet mønster. Sy de 3 sider sammen og vend puden, stop puden ind og sy den nederste kant eller hækl sammen med da dette giver ”en rå lukning” (det sidste har jeg gjort, for så er det nemt at pille op, hvis puden skal vaskes).

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS