Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

”Snekugle” til penge, gavekort mm.

Kategori: Fest - pengegave
dk.14.04.005
”Snekugle” til penge, gavekort mm.

Se større billede

Hvis man mangler en god ide til en pengegave, er en "Snekuglen" en god ide. Det kan også bruges til f.eks. koncertbilletter, eller man kan lime en lille bil på det store låg, hvis det er til kørekort.
Man skal bruge et slankt glas med låg, her et olivenglas, samt et større glas f.eks. fra rødkål, limpistol, konfetti, vand, evt. lidt glycerin, lidt stof, et bånd og penge. Man kommer pengene i det lille glas, her adskilt med en lille skive karton. Husk at pengene skal vende rigtigt, dvs. man skal huske, hvordan kuglen vender, når den er færdig – på hovedet (ikke som på billedet). Glasset er forseglet med limpistol, og lidt konfetti er sat i limen. Derefter limes det lille glas fast i det store låg. Fyld konfetti og vand i det store glas, og tilsæt lidt glycerin, så konfettien flyder langsommere rundt i vandet. Lidt stof på låget og et bånd, og vupti så er snekuglen færdig.
Anne

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS