Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Få styr på indholdet i opbevaringsboksene

Kategori: Ideer til opbevaring & orden
dk.13.08.004
Få styr på indholdet i opbevaringsboksene

Se større billede

Se større billede
Opbevaringsbokse er uundværlige, og holder man orden, vælger man af og til at købe flere kasser med samme mønster. Derfor kan det være svært at huske, hvad der er i kasserne. Derudover skiftes indholdet måske ud. Så hvordan holder man styr på indholdet på en nem måde, uden at kasserne lukkes op og samtidig med at det er enkelt, smart og nemt? Nogen sætter etiketter på, men en meget nemmere løsning er at male forsiden med tavlelak. Derved har du en fin mulighed for at skrive indholdet på selve boksen. Det gode ved tavlelak er, at man kan viske ud og skrive nyt mange gange. Hvis du ikke har mod på at lave tingene selv, kan du faktisk købe konceptet med opbevaringsboks med tavlelak, hvor tavlelakken allerede er på.

Billede og idé er venligst og med tilladelse lånt fra Zalando' hjemmesiden. Du finder flere ideer indenfor opbevaring (og meget andet) på Zalandos hjemmeside.

På 1000ideer har du måske allerede lagt mærke til mange af de øvrige ideer indenfor opbevaring. Ellers kan du f.eks. finde flere ideer her, her og her. Dette blot for at nævne nogle stykker. Brug søgefunktionen på siden og find endnu flere ideer indenfor opbevaring.


Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS