Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Kæresteminder/dagbog

Kategori: Romantiske Ideer
dk.13.02.003
Kæresteminder/dagbog

Jeg hørte en udsendelse i radioen for et stykke tid siden, om det at lave eller at have en kærestebog. Ideen er vist fra Lars Daneskov’ bog med navn ”Kæreste mand”. Når man er kærester, er det en god ide, at skrive alle de skønne og dejlige ting ned, som man fascineres af eller elsker ved sin bedre halvdel, ting man gjorde sammen eller hvad man ny syntes. Når det så bliver dagligdag, med indkøb, vasketøj mm., og kan det være dejligt at mindes, hvad det var man faldt for eller godt kunne lide i sin tid….

På www.saxo.com står der bl.a. om bogen: Kæreste mand er bogen for manden, der gerne vil være en bedre halvdel. En personlig, underholdende og humoristisk fortælling om kærester, forelskelse, den eneste ene, lyserøde skyer, hverdag, leverpostej og uforståelige kvinder. Her i beg. af feb. 2013 er bogen udsolgt fra forlagt.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS