Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Glatstrikket pude med stof bagside

Kategori: Håndarbejde - strik
dk.11.12.011
Glatstrikket pude med stof bagside

Se større billede

Se større billede
Puden her måler 40 x 40 cm, og det var egentlig meningen, at den skulle have været ensfarvet, men fordi garnet aldrig nået frem før jul (udsolgt), købte jeg en anden farve. Puden har en glatstrikket forside og en syet bagside. Materiale: Lidt mere end 1 nøgle garn fra Drops, Andes. Pinde nummer 9.

Strikkeopskrift:
Slå 46 masker op eller det antal masker, der passer til et færdigt mål bliver på 42 cm i bredden. Jeg slår op ved at bruge 1 stk. p. nr. 9 + fx p nr. 5, for at det ikke skal blive for løst, som det kan gøre når man bruger dobbeltpinde af nr. 9.
Strik glatstrikning indtil arbejdet måler 42 cm, da jeg beregner 1 cm til sømrum.
Bagsiden er af stof, hvor jeg har syet 2 dele der overlapper hinanden (for at undgå lynlås eller knapper). Det færdige mål af bagsiden er 42 cm, da jeg også her bregner 1 cm til sømrum. Husk at lave en bred overlapning, fordi puden fylder i bredden. Bliver den ikke bred nok kan den komme til at stå lidt åben. Se billedet for at få en fornemmelse af bagsiden.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS