Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Hæklet halstørklæde a la oldemors firkanter

Kategori: Håndarbejde - hækling
dk.11.09.009
Hæklet halstørklæde a la oldemors firkanter

Se større billede

Se større billede
Oldemors firkantede lapper er gode til lidt af hvert, og her som tørklæde. Når man hækler lapper kan man selv bestemme bredden for det er simpelthen et spørgsmål om, hvor mange omgange man hækler, og ja længden bestemmer man med antallet af lapper. Der er brugt 3 nøgler Delight fra drops og hæklenål nr. 4. Der er hæklet 8 lapper som er hæklet sammen. Og til sidst er der hæklet en ensfarvet omfang fm af en rest der passer i garntykkelse.

Hækleopskrift:
5 lm samle til en ring – sørg for at hæfte ender undervejs i denne omgang. Se evt. den tegnede opskrift - klik på den for at gøre billedet større.
1. omg. 3 lm (= 1stgm.), 2 stg. *2 lm, 3 stg* gentag fra * til * og afslut med 1 km i 3. lm. Nu hækles lige et par km langs de næste stg. så man kommer hen til næste ”hul.
2. omg. 3 lm (= 1 stg.), 2 stg. 2 lm, 3 stg. i samme ”hul” (= hjørne), *2 lm, i næst hul 3 stg. 2 lm, i næste hul = hjørne hækles, 3 stg. 2 lm 3 stg.* gentag fra ’ til * og afslut med en km. Hækl km lang de næste stg så man kan starte i næste ”hul”
3. omg. 2 lm (= 1 stg), 2 stg., 2 lm, 3 stg. i samme hul (= hjørne), *2 lm, i næste hul 3 stg, 2 lm, i næste ”hul” 3 stgm. 2 lm, i samme hul 3 stg. 2 lm 3 stg,* gentag fra * til * og afslut med en km.

Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS