Vælg en kategori

Kontaktoplysninger

1000ideer
Hagenæs 51
4040 Jyllinge
ny-ide|1000ideer.dk

Rengøring af varmluftovn

Kategori: Rengøring
DK.07.12.030
Rengøring af varmluftovn

Bunden, der er af glat emalje, kan til dagligt tørres af med alm. opvaskemiddel. Ved tilsmudsning kan man fordele brun, flydende sæbe over bunden. Luk lågen og sæt ovnen på 100 grader for over/undervarme i ca. 10 minutter. Når ovnen er kold, vaskes bunden med rent vand og tørres af. Man kan om nødvendigt anvende en skuresvamp. Behandlingen kan evt. gentages. 
Katalytisk emalje: Vaskes med varmt vand, hvorefter ovnen tændes i 30-60 min. med over/undervarme og en temperatur på mindst 250 grader. Brug især denne rengøring, hvis man overvejende bruger varmluft.
Fedtpletter og lign.: Ved kraftig tilsmudsning kan ”De selvrensende” siderne smøres ind i alm. opvaskemiddel med en opvaskebørste. Lad det sidde i en time, hvorefter man tænder over/undervarmen på den højeste temperatur og lad ovnen stå i ca. 3 timer. Tilovers siddende pletter vil gå af med tiden.
Glasset må kun rengøres med en fugtig klud med varmt vand og opvaskemiddel. 
Idéer og tips på hjemmesiden kommer fra privatpersoner. Således er det ikke muligt at teste hver enkelt idé, og evt. brug sker på eget ansvar, og der gives ikke garanti for kvalitet, troværdighed eller brugbarhed.
Powered by Ajour CMS